Het viersterren Golden Tulip Leiden Centre hotel ligt op loopafstand van het historische centrum, tegenover het Centraal Station en naast hotel Tulip Inn Leiden Centre. Samen herbergen ze 7 sterren onder één dak. Gasten kunnen gebruik maken van de gezellige bar of Restaurant Rubens voor een drankje of uitgebreid diner. Daarbij is er in het gehele hotel gratis internet beschikbaar. Alle Golden Tulip hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met douche of bad, airconditioning, minibar, kluisjes en koffie- en theefaciliteiten.

Dankzij de centrale ligging is het hotel uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Leiden is het slechts 20 minuten naar Luchthaven Schiphol. Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats, waar gasten tegen betaling gebruik van kunnen maken. De bollenvelden en de gezellige badplaatsen Katwijk en Noordwijk liggen eveneens vlakbij.

  • 1 overnachting in een luxe comfort kamer
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen diner (op de dag van aankomst)
  • Entreekaartje Museum naar keuze
  • Stadsplattegrond

Prijzen

Juni, sept, okt € 85,- p.p.
Juli, aug, nov – maart € 69,- p.p.
Aankomst vrij, za en schoolvakanties.
M.u.v. feestdagen.

Dit arrangement is gebaseerd op een verblijf van 2 personen per kamer. Het restaurant is op zondag gesloten.
Aankomst op basis van beschikbaarheid en op aanvraag. 
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Parkeren: € 12,50 per dag

Wilt u dit arrangement boeken, neem dan gerust contact met ons op via 071 – 408 3500 of reservations@goldentulipleidencentre.nl.

Website Golden Tulip Leiden Centre