Van der Valk Hotel Leiden is prachtig gelegen aan de Oude Rijn. Het hotel biedt 80 ruime, stijlvolle kamers, waarvan de meeste met balkon. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen tv, zithoek en gratis koffie- en thee faciliteiten.

Het hotel beschikt over een fitness, voldoende parkeergelegenheid en WiFi, allemaal gratis. Bij de receptie verhuren wij fietsen en e-bikes.  Onze overdekte en afgesloten fietsenstalling is voorzien van een oplaadpunt. De bushalte  is voor de deur.

Het sfeervolle a la carte restaurant Het Haagsche Schouw heeft een groot terras met uitzicht op de Oude Rijn. De bar & brasserie bevindt zich in het monumentale deel van het pand.

Museumarrangement

Bezoek met de museumpas 1 van de 10 deelnemende musea in Leiden: Hortus botanicus, Japanmuseum SieboldHuis, Leiden American Pilgrim Museum, Museum Boerhaave, Museum De Lakenhal, Naturalis, Rijksmuseum van Oudheden, Museum Volkenkunde, Stedelijk Molenmuseum De Valk en Corpus 'reis door de mens' (hiervoor geldt een toeslag € 2,50 p.p. en reserveren aanbevolen).

comfortkamer met balkon

2-daags arrangement inclusief:

  • 1 x overnachting in een comfort kamer met balkon
  • 1 x 3-gangen keuzemenu
  • 1 x ontbijtbuffet
  • 1 x museumpas waarmee u 1 van de 10 musea kan bezoeken

Prijs: € 84,00 p.p.
Kinderprijs: € 42,00 p.p.

Meerprijs Junior suite € 40,00 per kamer
Meerprijs Afrika suite € 100,00 per kamer

Op al onze arrangementen geldt een 1-persoonstoeslag.
Hotelarrangementen zijn beperkt beschikbaar.

Reserveren kan via 071 – 5731731, leiden@valk.nl  of online via hotelleiden.nl

www.hotelleiden.nl