Boutique Hotels van Leyden logo boutique hotels2

Twee kleinschalige boutique hotels gelegen in historische grachtenpanden in het centrum van Leiden. Beide panden beschikken over 5 bijzondere kamers.

Faciliteiten
De hotelkamers/suites hebben allen een zeer bijzondere stijl en luxe inrichting. Persoonlijke aandacht en comfort staan bij ons centraal. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche/wc/föhn/toiletartikelen, Nespresso apparatuur, flatscreen tv en gratis WiFi. 

Bijzonderheden
De grachtenpanden uit 1611 en 1644 beschikken nog over veel originele details, waardoor u de grandeur van de 17e eeuw goed waarneemt. Huys van Leyden heeft een whirlpool en sauna en eigen parkeergarage, De Barones van Leyden een lift, bar en mindervalide hotelkamer en openbare parkeerplaatsen voor de deur. Er zijn twee vergaderzalen aanwezig voor maximaal 15 en maximaal 50 personen. Beide hotels bieden gasten een betaalde shuttle service aan van en naar Schiphol Airport, de musical 'Soldaat van Oranje' en het centraal station in Leiden.

Ligging
Midden in het centrum van Leiden en direct aan de grachten. Op loopafstand van het historische centrum, musea en centraal station. 
              

 Huys van Leyden  De Barones van Leyden
 Oude Singel 212   Oude Herengracht 22
 2312 RJ Leiden    2312 LN Leiden
 071 2 600 700   071 2 600 700

 

info@boutiquehotelsvanleyden.nl
www.boutiquehotelsvanleyden.nl