City Resort Hotel Leiden

city_resort_hotel_leiden_logo.jpg

City Resort Hotel Leiden beschikt over 117 comfortabele hotelkamers, suites en appartementen op viersterren niveau. Alle kamers zijn gelegen op de 10e en 11e verdieping van het Level gebouw en van daaruit heeft u een magistraal uitzicht; enerzijds met panorama uitzicht over de oude binnenstad van Leiden en anderzijds met uitzicht op de duinkoppen van het Noordzeestrand.

Faciliteiten
Alle kamers zijn modern ingericht en voorzien van o.a. flatscreen TV, draadloos internet en een laptopsafe.Tijdens uw verblijf in dit vier-sterren hotel zult u kennismaken met een bijzondere vorm van gastvrijheid. Naast 117 comfortabele hotelkamers op de tiende en elfde verdieping met fantastisch uitzicht over de sleutelstad Leiden heeft het gebouw meer in petto, zoals twee restaurants, een sportcentrum en luxe wellness. 

Bijzonderheden
De historische binnenstad ligt op loopafstand van City Resort Hotel Leiden. Het hotel is een mooi startpunt voor een bezoek aan de Leidse musea zoals, Museum Boerhaave, Naturalis en het Rijksmuseum van Oudheden. En zeker ook voor het pakken van een terrasje, shoppen in de Breestraat en Haarlemmerstraat. Liever uitwaaien of van de zon genieten aan de Noordzee? Binnen 10 minuten bent u bij de stranden van Katwijk of Noordwijk.

Ligging
Het City Resort Hotel ligt in het centrum van Leiden, op slechts 1 minuut lopen van het centraal station. De snelweg A44 ligt op 5 minuten rijden van het City Resort Hotel Leiden. In 20 minuten rijdt u naar de luchthaven Schiphol. Met de trein reist u in slechts 17 minuten naar Den Haag.

Bargelaan 180
2333 CW Leiden
(071) 870 02 60 

https://cityresorthotelleiden.nl/