Hilton Garden Inn Leiden
hilton_garden_inn.png

In de ruime kamers van het Hilton Garden Inn Leiden kan je heerlijk ontspannen. Met verstelbare bedden en kosteloze wifi en een goed restaurant is Hilton Garden Inn Leiden de uitkomst voor verschillende congressen. Het aangrenzende CORPUS Congress Centre en Bio Science Park bieden alternatieve locaties voor grote vergaderingen, productpresentaties of meerdaagse congressen. Zij bieden kwaliteit en zorgen er voor dat alle wensen in vervulling komen. 

Faciliteiten
Het restaurant is een echt pluspunt van het hotel. Dagelijks is het geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het horel heeft vijf heldere, moderne vergaderzalen voor maximaal 112 personen en mogelijkheden voor besloten dineren, gratis parkeren en AV-apparatuur. De kamers hebben 32-inch lcd-tv, een ergonomisch bureau, koffie- en theefaciliteiten, en airconditioning en dit is de standaard. Hilton Garden Inn Leiden biedt tal van activiteiten ondernemen, zoals jeu de boules, badminton en sjoelen. In het luxe fitnesscentrum kan er ook nog getraind worden. 

Bijzonderheden
De gasten van Hilton Garden Inn Leiden worden warm welkom geheten in het moderne hotel. Het Corpus Museum, waar de tentoonstelling een reis door de menselijke lichaam, ligt tegenover het hotel en het centrum van Leiden, ligt slecht 3 km afstand. Dit hotel heeft de ideale ligging, binnen 25 minuten begeef jij je op Schiphol of Den Haag. Er zijn diverse fietspaden in de directe omgeving van het hotel die leiden naar de Bollenstreek en de bloementuinen. Bij het hotel zijn fietsen te huren. Snacks en drankjes halen kan bij de 24-uurssupermarkt Pavilion Pantry die in het stijlvolle hotel te vinden is. Om extra te genieten in uw kamer waar een kleine koelkast staan om drankjes en maaltijden te bereiden. 

Ligging
Het hotel bevindt zich aan de rand van de historische stad Leiden. Het is prachtig gelegen, vlak bij de snelweg A44 in de Bio-Science Park op ongerveer 5 km afstand. 

Willem Einthovenstraat 3
2342 BH Oegstgeest
071 7111000

www.hiltongardeninn3.hilton.com