Holiday Inn Leidenholiday inn logo

Ruim opgezet, veelzijdig hotel. Zeer geschikt voor zakelijke gasten, groepen, meetings én gezinnen. Onderdeel van de grootste hotelketen ter wereld, InterContinental Hotels Group. Hierdoor profiteert u van de hoge internationale standaard garantie voor service en kwaliteit.

Faciliteiten
Er zijn 200 hotelkamers met airco. De meeste kamers beschikken over 2 tweepersoonsbedden en zijn daarmee uitstekend geschikt voor gezinnen t/m 4 personen. Uniek overdekt Garden restaurant met patio (2000 m2). Er zijn 14 vergaderzalen, voorzien van airco. Hierdoor ook zeer geschikt als locatie voor bijeenkomsten, recepties of beurzen. Gezellige bar. Ruime faciliteiten voor zakelijke meetings en alle benodigde apparatuur. Recreatieve faciliteiten zoals zwembad, sauna, fitness center en fietsenverhuur.

Bijzonderheden
Er zijn diverse vergaderarrangementen mogelijk. Het hotel kent populaire themabuffetten en jaarlijkse festivals zoals het Kreeftenfestival, Sinterklaas- en Kerstbuffetten. Bovendien is er iedere zaterdag en zondag een speciaal familiebuffet tussen 17.00 en 21.00 uur, inclusief gratis zwemmen en spelen in de Jungle Club. 

Er zijn bijzondere kinderfaciliteiten zoals een eigen ‘kids incheckbalie’, Jungle Club, spelletjes, etc. Kinderen tot en met 12 jaar eten en verblijven gratis.

Ligging
Op 5 minuten van Leiden Centrum, 15-20 minuten van Amsterdam, Schiphol en Den Haag. Op 10 minuten rijden afstand van Keukenhof en de Noordzeestranden. Gelegen nabij afrit van A44. Parkeren op eigen terrein (400 plaatsen, ook voor touringcars). Op werkdagen tijdens de spits een gratis shuttle bus voor gasten van en naar het Centraal Station.

Haagse Schouwweg 10
2332 KG Leiden
071 5355555

hotel@hileiden.com

www.hileiden.com