Kasteel Oud-Poelgeest oud poelgeest

Zeer sfeervol en monumentaal congreshotel. Kasteel Oud-Poelgeest beschikt over vergader- en congresruimtes van verschillende afmetingen. Er zijn 16 vergaderzalen, gelegen in het Kasteel of in het Koetshuis, met een capaciteit van 2 tot 100 personen. De stijlvolle vergaderzalen bieden veel daglicht, zijn voorzien van alle moderne apparatuur en hebben elk een bijzondere sfeer: van verbouwde hooizolder tot een 18e-eeuwse stijlkamer. Een ontspannen wandeling op ons landgoed tijdens een pauze en u kunt er vol energie weer tegen aan.

Faciliteiten
Het hotel biedt 45 moderne en goed verzorgde hotelkamers, gelegen in het Koetshuis. Een deel hiervan heeft uitzicht op de eeuwenoude bomen en een deel op de fruitboomgaard. Gasten van het hotel kunnen gratis gebruik maken van de sauna in het Koetshuis en van zwem- en recreatiebad Poelmeer. Er is gratis WIFI in alle ruimtes. Het Landgoed biedt tevens gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bijzonderheden
Landgoed Oud-Poelgeest is als een weelderig stilleven waar vele beroemdheden de inspiratie hebben opgedaan om hun werkt door te zetten en wereldkundig te maken. Herman Boerhaave, Jan Wolkers en andere grote namen zijn op Kasteel Oud-Poelgeest tot zichzelf gekomen en geïnspireerd geraakt door al het aanwezige pracht en praal. Met uw verblijf draagt u tevens bij aan het behoud van dit bijzondere monument.

Ligging
Het hotel ligt op 10 minuten afstand van Leiden, zowel met de auto als openbaar vervoer. Nabij de uitvalswegen naar Leiden, Amsterdam en Den Haag. Gelegen op slechts 20 minuten afstand van Schiphol. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Poelgeesterweg 1
2341 NM Oegstgeest
071 5174224
receptie@oudpoelgeest.nl 

www.oudpoelgeest.nl